آفتاب آذربایجان

نسخه كامل: نمنه ، نمنه ایله یاپیشار
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
بو کی نمنه ، نمنه ایله یاپیشار ان اؤنملی شئی لردن دی .
بیز دونن گئجه همسایادان سیم آتیب ، تهاجم فرهنگی اولوردوق !! بیردن بیره من تازا بیر کشف ائله دیم .
او دا بو کی
پخله له فیفتی سئنت بتر یاپیشیر !!
دونن گئجه دونیانین بؤیوک رپ خواننده سی وارمیسین یوکموسون یاریشماسیندا یاریشیردی . بیزده باخیردیق . بیر الیمیز ایله پخله یئییب هردن ده بیر آیران ایچیردیک ( چیلله گئجه سیندن قالمیش لار ) بیر ایلمیز له ده اوندان برابر بئله - بئله ائله ییردیک !!!!!!!!! ) رپ مدلی دا !!!!
من بیردن گؤردوم کی آی بالا رپه قولاق آساندا ، پخله + آیران نه یاپیشیر ، نه یاپیشیر . بیر سئری سیناساز بیلرسیز !!

سیزین نظری زه نمنه ، نمنه ایله یاپیشار ؟
منچه ائله همان پخله heavy metal موسیقی سیله یامان یاپیشار سیزده سینایابیلرسیز
ایه دئدیز کله پاچا دان سورا نه یاپیشار؟ هن؟ بیراز فیکیرلشین! جاوابین سورا دئییه جاغام!!!

بیرده کی من بیلن پخله یاپیشسا بیراز او سؤز اولار ها!! موغایات اولون!

hadiphoto نوشته:
ایه دئدیز کله پاچا دان سورا نه یاپیشار؟ هن؟ بیراز فیکیرلشین! جاوابین سورا دئییه جاغام!!!

"خدیجه دایی قیزی نای نای " موسیقی سی ؟

hadiphoto نوشته:

ایبراهیم تاتلی سسین موسیقیسی ؟

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــن!!!! دیینمدیز!!
بارماقلار یاپیشار!

Leyla نوشته:

hadiphoto نوشته:

"خدیجه دایی قیزی نای نای " موسیقی سی ؟

من فیکر ائلیرم بو گؤزل و کلاسیک ماهنی کی سیز ایشاره ائتدیز چوخراق....
سؤزون آراسیندا بیر گولملی یادیما دوشدو یاددان چیخمامیش دئییم:
بیر کیشی گئدیر دؤکتوره دییر آ دؤهتور توکلریمین قارنی آغریر! دؤهتور دئییر دده نه ییرسن؟
دئییر: پخله سویونا چؤرک دورییب یییرم!
دؤهتور ده دئییر والله نه یئماغین آدام یئماغی دی نه ده ناخوشلوغون آدام ناخوشلوغی!
نه دییردیم؟ یاددان چیخدی!

alpha نوشته:

hadiphoto نوشته:

منجه ایبو قارداشین!(سیم آتمامیشیق ها!) ماهنی لاری هئچ یئملی ایله یاپیشماز! تکجه تیرئلی شوفئر لرینه حیران گدیح لرینده ایش وئرر!

hadiphoto نوشته:

alpha نوشته:

hadiphoto نوشته:

منجه ایبو قارداشین!(سیم آتمامیشیق ها!) ماهنی لاری هئچ یئملی ایله یاپیشماز! تکجه تیرئلی شوفئر لرینه حیران گدیح لرینده ایش وئرر!

ائله معلوم دور کی سیم آتمامیسیز . آتسایدیز ایبو قارداش یئرینه ، ایبو آبی یوخسا ایبو آمجا دئیردین .

alpha نوشته:
بو کی نمنه ، نمنه ایله یاپیشار ان اؤنملی شئی لردن دی .
بیز دونن گئجه همسایادان سیم آتیب ، تهاجم فرهنگی اولوردوق !! بیردن بیره من تازا بیر کشف ائله دیم .
او دا بو کی
پخله له فیفتی سئنت بتر یاپیشیر !!
دونن گئجه دونیانین بؤیوک رپ خواننده سی وارمیسین یوکموسون یاریشماسیندا یاریشیردی . بیزده باخیردیق . بیر الیمیز ایله پخله یئییب هردن ده بیر آیران ایچیردیک ( چیلله گئجه سیندن قالمیش لار ) بیر ایلمیز له ده اوندان برابر بئله - بئله ائله ییردیک !!!!!!!!! ) رپ مدلی دا !!!!
من بیردن گؤردوم کی آی بالا رپه قولاق آساندا ، پخله + آیران نه یاپیشیر ، نه یاپیشیر . بیر سئری سیناساز بیلرسیز !!

سیزین نظری زه نمنه ، نمنه ایله یاپیشار ؟

علی آ فیفتی سئنت ایله توخوم دا بتر یاپیشیردی البته پیسدیق دا گرک ایچینده اولئیدی،
آقا هله بیز آرادا دوردوق قوناق زاد یولا سالاق آخیرین گؤرمه دیم، طرف نئچه اوتدی؟؟
هامیسین وئردی او کاسیب اوغلانا؟؟

صفحات: 1 2
آدرس مرجع