آفتاب آذربایجان

نسخه كامل: مشکلی نسبنا خطرناک در بخش عکسهای سایت
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
چندی پیش دوست عزیزمون Alpha جان گفتند در مورد سایت مشکلی نداریم (+) ولی چند دقیقه پیش داشتم آرشیو مجله رو دانلود میکردم که متوجه آدرس قرار گیری عکسها شدم. طبعا بدون قرار دادن اسم عکس وارد آدرس شدم و دیدم که تمامی عکسهای نشریه در دسترس هستند . تازه کار ترین افرادی که سایت یا طراحی میکنند این رو میدونند که باید به پوشه ها یه فایل index بذارند. لطفا این بخشها رو اصلاح کنید.
خوب باشند ، مگه اشکالی داره ؟
اون دایرکتوری هایی که نباید باشند ، نیستند . نگران نباشید .
به هر حال وظیفم بود این نکته رو ذکر کنم. حالا چه بهتر که مشکلی نیست. Wink

Qartal نوشته:
چندی پیش دوست عزیزمون Alpha جان گفتند در مورد سایت مشکلی نداریم (+) ولی چند دقیقه پیش داشتم آرشیو مجله رو دانلود میکردم که متوجه آدرس قرار گیری عکسها شدم. طبعا بدون قرار دادن اسم عکس وارد آدرس شدم و دیدم که تمامی عکسهای نشریه در دسترس هستند . تازه کار ترین افرادی که سایت یا طراحی میکنند این رو میدونند که باید به پوشه ها یه فایل index بذارند. لطفا این بخشها رو اصلاح کنید.

نجور اولا؟ اونو بوردا قشح توضيح وئر منده اؤرگشيم! بئساواد چيليخ يامان دتدي بالا!

امیدوار بودم من رو به عنوان یک دوست خطاب کنید نه یه کسی که اومده و مزاحمتون شده...
من اؤجور فرض ائله مه دیم . فقط دئدیم ایشکالی اولا بیلمز .
هادی بالا او دایرکتورو لار کی ایسته میسن هامی ال تاپا اونون فایل لارینا ، بیر دانا ساده Index.html فایلی جورله قوی اورا . اوندا دای فایل لاریوین لیستین گتیمز !

alpha نوشته:
من اؤجور فرض ائله مه دیم . فقط دئدیم ایشکالی اولا بیلمز .
هادی بالا او دایرکتورو لار کی ایسته میسن هامی ال تاپا اونون فایل لارینا ، بیر دانا ساده Index.html فایلی جورله قوی اورا . اوندا دای فایل لاریوین لیستین گتیمز !

:|
من دیردیم به هادی جان منی مسخره الیر :-??
آغا من عذر ایستیرم.

بودا ضمیمه فایلی:[attachment=44]

كيشي بيز او جسارت لري ائله مریک. بوردا فقط هردم بير شوخلوق ائله ریک . گرك آجيغيزا گلمه يه!!!
آدرس مرجع