آفتاب آذربایجان

نسخه كامل: یورو ویژن موسیقی یاریشماسی
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
بیلمیرم دونن گئجه ( سه شنبه ) یوروویژن موسیقی یاریشماسینا باخا بیلدیز یوخسا یوخ . آما مسکو دا اولان بو یاریشما بتر بیر شئی دی کی گرک الدن وئرمه یه سیز .

بو یاریشما اوروپا قاره سینین سینین تام اؤلکه لرینین موسیقی یاریشماسی دیر .
تورکیه دن حادیثه ، آذربایجان دان دا آرش - آیسئل بو یاریشمادا واردیلار .
ایلک گئجه حادیثه صحنه یه چیخیب ، فینالا یول تاپدی . ساباح گئجه ( پنجشنبه ) آذربایجان صحنه یه چیخاجاق . بو یاریشمانی جانلی - جانلی ساهات 11 دؤره سی TRT1 یوخسا ITV ( اجیتیماعی ) دن باخا بیلرسیز .
ایلک گئجه نین ان جالیبی ایسراعیل اؤلکه سینین شارکی سی دی کی باریشا گؤره یدی . ماهنی لارینین ایچینده نئچه بئیتی ده عربجه اوخوندو .

یاریشمایا گؤره - تورکجه
رسمی سایت

آرش - آیسل :

حادیثه صحنه ده :
آقا من آخیر بیلمدیم بو آرش ایران اوخوجوسودو یا آذربایجانینکی؟
اگر ایرانی دی په نیه ایرانی اولدوغوننان سوز گئتمیر؟

yasha نوشته:

وا.. بو ائله بیل گئدیب اوردا سیزیلداییب کی منیم کؤکوم آذربایجانلی دی !! منی ده اوینادین !! بونلار دا خام اولوبلار !!
دا یالان دوغروسو اؤز آیاغینا . آخی ایندی بیر زاد کی مود اولوب کیمسه نی دانیشدیریسان ، دئییر منیم کؤکوم آذربایجانلی دی !!

آ فرهاد بیزده سیزدن سیم آتا بیللیک بونا باخاق ؟!!!

گول بادام خانیم نوشته:
آ فرهاد بیزده سیزدن سیم آتا بیللیک بونا باخاق ؟!!!

بابا بیز اؤزوموزده همسایا دا باخیریق !!!

سون خبر : آذربایجان دا فینالا گئتدی .
دونن گئجه آیسل - آرش چوخ باشاریلی چیخیب ، ایلک تیم اؤز گروه لاریندان فینالا گئتدیلر . تورکیه ده ایلک تیم گئتمیشدی .

آرش - آیسل :
http://www.youtube.com/watch?v=uLhp0T6pQCo

حادیثه :
http://www.youtube.com/watch?v=nx9VA1bI2js
بیر جالیب شئی آذربایجانین اوخوماغیندان قاباق گؤردوم کی الیک دؤنه شک ائله دیم آما ایندی گؤرورم دوغرودو .
هر تیمین اوخوماغیندان قاباق او اؤلکه نین تاریخی تیکینتی لری ده گؤستریلیر .
ایندی باخین گؤرون آذربایجانینداکیندا نه گؤروسوز ؟

مقبره الشعرا دئییل ؟!! او اولسا چوخ جالیب دی .

ایکینجی شکیل ده ده قیزین بؤیکونده ایلک تیکینتی مقبره الشعرا دی !

yasha نوشته:

تا اونجا که من یادمه تو یکی از مصاحبه‌هاش با شبکه pmc گفت بچه شیرازه! ولی خب از اون افرادیه که خوب می‌تونه با اهالی اقلیم دیگه هم جور بشه مثلا با هندی‌ها بطوری که اول مصاحبه‌اش یک کم هندی خوش و بش کرد. یا همون چندتا آهنگش که با shaggy خونده و خیلی هم طرفدار داره نشون می‌ده هم به خاطر سبک موسیقی اش و هم به خاطر اجراء کلیب‌هاش که خیلی باز و جوون‌پسنده و هم به خاطر فکر کنم شخصیت خودش (که خیلی خونگرم و خنده رو جلوه می‌کرد) خوب می‌تونه با ملیت‌ها کنار بیاد. تو شبکه‌های مربوط به آذربایجان هم زیاد سرو کله‌اش بین تبلیغات پیدا می‌شه. اما حالا چرا ؟ نمی‌دونم. حالا اصلیتش کجاییه رو بی‌خیال، ولی قدرت جذب افراد دور و برش برام خیلی جالبه! چندین جای مختلف یا چندین زبان مختلف ولی همه توی یک سبک شاد!

چوخ درگی لر هم ده سایت لارینا یازیلارینا گؤره ، آذربایجانین شانسی بو ایل ایلک اؤدولو آلماغا چوخدو . بو گئجه هر زاد معلوم اولاجاق .
آما منی بیر سؤز یاندیریر ، او دا آرشین بعضی مصاحیبه لری دی . گئدیب اوردا یالواریب کی منیم کؤکوم آذربایجانلی دی ، سونرا آیری سؤزلر دئییر .
[...] ایله بالا دوشوب ، آما آخیرده ائله بیر دالیدان خنجر وورسون کی ....
دونن گئجه فینال بیتدی . سونوج دا نوروئژ ایلک اؤدولو قازاندی . اینصافا دا دورساق اوخوماقلاری باخشی دی .
تیم لرین سون سیراسی :
1 - نوروئژ
2 - ایسلند
3 - آذربایجان
4 - تورکیه

نوروئژ ائله لاپ اول لر دن فاصیله آچمیشدی آما سون ثانیه یه جه آذربایجان ایکینجی دی . سونرا نوروئژ اؤلکه سی آذربایجانا 10 ، ایسلنده 12 وئرمک اوچون ایسلند ایکینجی چیخدی .
صفحات: 1 2
آدرس مرجع