مطالب این شماره :
مسجد قیزیللی مبدا قیام 29 بهمن تبریز
تراژدی تاسف بار تنها دروازه باقیمانده شهر
دوستت داریم دکل
2009-ون ان یاخشی فیلم لری
دیللرین مقایسه لی تدریسی
باجینین آدین قویدوم اؤزومه
موللا نصر الدینین کیملییی اوزرینده باخیشلار
درست بنویسیم تا درست بخوانیم
فرانسه دن بیر چئویرمه شعر
مئشه
سئوگیمیز، تبریز
بیریسی بوش، بیریسی دولو
و قسمتهای ثابت نشریه :
شولاتلاما : آللاه او قاچمیش شاهی قایتارماسین
اوشاقلار
کیتاب تانیتیمی
دوشونجه
بایاتی فالی
بیر نئچه شعر
سومئر دیلی
آنا دیلینده شعر اؤلچولری
بالیق بیلمه سه، خالیق بیلر : مادر و پسر مدرسه ساز
گل قیزیش
پلنگ صورتی : والنتاین صورتی
سن ده دانیش
قوجامان : آدلیم رسام ، اوستاد مرتضی شریفی
به کارشناس بگو
با هنرمندان آذربایجان : گفتگو با یک مرمت کار
پشت صحنه : یایلیق
آشیق سندن های گلسین : آشیق محمد حسین دهقان
خسته خانا : دابان تیکانی
پیس سؤزلر : اوتانمازچیلیقدیر
برگی از تاریخ : مدینه گولگون
کوپ قاری سی
شما و آفتاب آذربایجان
به همراه ویژه نامه تیم فوتبال شهرداری تبریز : مصاحبه با میثاقیان و علی کریمی
اللریز اغریماسین یاخشی ساییدی بوسرینینکیده
اینتیقادا یر یوخدی فقط ایستیردیم باغمیشه قاپیسینا گوره یازی یه بیر سوز دییم.اودا بودیکی اینصافن بونا گوره کی تبریز شناسنامه لرینن حفظ اولماقینا چالیشیسیز تشکور الییم امما اورا جان کی من بولورم تهجه خیاوان قاپیسیدی کی تاغی و تای لاری قالیر و باغمیشه نین فقط تاغی و بوکی یازمیشدوز تهجه باغمیشه قاپیسی قالیر دوز دییر.گینه چالیشدیقیزدان بو شهره و بو تاریخه تشکور ائلیرم
اینتیقادا یر یوخدی فقط ایستیردیم باغمیشه قاپیسینا گوره یازی یه بیر سوز دییم.اودا بودیکی اینصافن بونا گوره کی تبریز شناسنامه لرینن حفظ اولماقینا چالیشیسیز تشکور الییم امما اورا جان کی من بولورم تهجه خیاوان قاپیسیدی کی تاغی و تای لاری قالیر و باغمیشه نین فقط تاغی و بوکی یازمیشدوز تهجه باغمیشه قاپیسی قالیر دوز دییر.گینه چالیشدیقیزدان بو شهره و بو تاریخه تشکور ائلیرم
بو خیاوان قاپی سی هاردادی ؟ به نییه کیمسه نین خبری یوخ ؟ اونون دقیق یئرین بیزه دئه بیلرسیز ؟
بو خیاوان قاپی سی هاردادی ؟ به نییه کیمسه نین خبری یوخ ؟ اونون دقیق یئرین بیزه دئه بیلرسیز ؟
رهچی بازاردا.ارتش شمالینن خاقانی نین اراسیندا. اخیر سری یایدا یولوم اورا دوشدی یریندیدی اونان بو اله گئتمه میشم.موطمئنیم شک اله مییون.پس اورداکی قاپینین ادی ندی؟
mansur charrahinnan kohna xiyavana gedar orani bir on onbeshil gabax mugtamee abrisham yoxude gedarde goymachitin gabaghina(dalise xeyr ha gabaghe)besh il bunan gabaxda goy machitdan gedarde kohna bazarchiye ki 60 il gabaxda duz yapisharmish rahchi bazarchiya ki indi xagani xiyavanin atda siz o taya olar rahchji bazarcha ela orani bir alli metir getsiz bir gapi gorasiz oze taxta uze damir simananda yera barkidiblar kasrida gedar kara neyxaniya ki chixar shazda machidinin boruna.manim ittilaatim beybelade gina juma GF&GM! nan sorusharam shanbada biir vaxt goyaram gedaram ora bir kasabasinnan artix ittilaat allam balka dargizda chap olde xiyavanin falakatdi vazinnanda bir sizin dargida chap olde.
gina aya kirixmisham orda ki gapi varimish va inde goturublar diyin orgashax masalan nobar gapisinin yerin buluram hardeymish rahmatlix
saGHOLASIZ
سلام ممنون از توجه شما
لطفا برای تکمیل گزارش و صحبت بیشتر در ارتباط با دروازه خیابان بادفتر مجله تماس بگیرید
منتظر تماس شما هستم
5257703
سلام
چشم حتما در چند روز آینده که طی روز کلاس نداشته باشم حتما.
در ضمن تعدادی عکس از دروازه خیاوان گرفتم که امشب آپ خواهم کرد و در مورد کهنه خیاوان و کهنه بازار با کهنسالان بازار و محله گزارشی تهیه کردم که طی چند روز اینده تقدیم می کنم.
خیلی ممنون بابت این همه جدیت و دقت نظرتان
فقط با در نظر گرفتن روز های پایانی تا صفحه بندی نشریه خواهشمندم در ارسال نوشته ها و تماس تسریع فرمایید
چوخ ساغ اولون
lutfen AMAR in onumunce konfransina gore ki tebrizde bash baghliyacag metlab yazin.
bu konfrans uluslar arasinda dir