آفتاب آذربایجان

نسخه كامل: اخبار فوتبال
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
آخرین اخبار فوتبال آذربایجان را می توانید در این تاپیک دنبال کنید.
سايت گل ـ‌ مهدي فاطمي مدير روابط عمومي و سخنگوي باشگاه تراكتور در واكنش به خبر منتشر شده در سايت گل مبني بر منشوري بودن فراز كمالوند چنين گفت:«آقاي شفق با آقاي عزيزمحمدي در اين مورد جلسه‌اي برگزار خواهند كرد و نتيجه آن به اطلاع طرفداران تراكتور خواهد رسيد.»

او گفت:«در حال حاضر ما در انتظار تعيين و تكليف از طرف سازمان ليگ هستيم،‌ طبيعتاً‌ اولويت ما ادامه همكاري با آقاي كمالوند است، اما اگر منعي در اين خصوص وجود داشته باشد مجبور به تصميمگيري هستيم، البته بدون شك با توجه به اينكه مردم تبريز هم علاقه‌مند به همكاري با آقاي كمالوند هستند ما هم دوست داريم با ايشان ادامه بدهيم.»

او در پاسخ به اين سوال كه آيا تراكتور كسي را براي جانشيني كمالوند در نظر گرفته است،‌ اظهارنظر نكرد، اما به اين گمان وجود دارد كه آنها در اين زمينه جلساتي برگزار كرده‌اند تا با آغاز ناگهاني فصل نقل و انتقالات براي فصل آينده هم تيم خوبي ببندند، نكته مهم اين است كه با توجه به وعده كمالوند هر كس كه بخواهد جايگزين اين مربي جوان بشود كار بسيار سختي در پيش دارد، بخصوص كه تراكتور از نظر فني هم در حد قابل قبولي هم بازي كرده و ليگ را با رتبه خوبي به پايان برده است. به گفته فاطمي تكليف موضوع كمالوند تا فردا مشخص خواهد شد.
TractorFC.com-اختصاصی کلوب هواداران تراکتور: یادم می آید که آن زمان تراختورچی های محله مان از یک جوان لاغر اندام قد بلند که قیافه محجوب دهاتی همچنان در چهره اش نمایان بود حرف می زدند که شوتهایش مانند یک آرپیجی قدرت داشت و بابت آن از بزرگمرد عینکی رومانیایی که سبیلهای پرپشتی هم داشت ممنون بودند...یادم می آید که آن جوان در تیم ملی امید ایران بازی کرد و تیم ملی امید به خاطر اشتباه وحشتناک آن جوان از المپیک باز ماند،تمام روزنامه ها او را مقصر دانستند اما باغشمال باز هم نام او را فریاد زد...یادم می آید که در دیدار تیمهای کشاورز و سایپا از مرحله نیمه نهایی لیگ دو گروهی آزادگان تراختورچی های حاضر در آزادی، علیرغم دلشکستگی از ناداوری در فینال جام حذفی که قبل از بازی کشاورز و سایپا برگزار شده بود، نام آن جوان را فریاد می زدند با اینکه دیگر بازیکن آن تیم نبود...حتی یادم می آید بعد از معروف شدن آن جوان و رفتن تیم ملی به جام جهانی نود و هشت ، همه در محله آن جوان جمع شده بودند و با "دوستت دارم" وجود همچنان شیرمردی را به خانواده اش تبریک می گفتند...یادم می آید که مردم بزرگوار تبریز دوست داشتند نام خیابان محل سکونت آن جوان را به نام او تغییر دهند...

آقای باقری تو هم یادت هست؟ آن جوان را می شناسی؟ می دانی زمانی که هر بازیکن تبریزی در مقابل تیم سابقش قرار میگرفت، همه به طعنه نام آن جوان را فریاد می زدند که کریم باقری مرد است...بله اشتباه نکنید آقای باقری آن جوان شما بودید ، درست است که دیگر جوان نیستید. نه تنها جوان نیستید بلکه گرگ باران دیده فضای مه آلود تهران هم شده اید، بازارتان هم که سکه است. به قول خودتان دز یک روز بیشتر از کل قراردادتان با تیم سوگولی پایتخت در می آورید( مبلغی در حدود 500 ملیون که یک کارمند حتی خواب آن را هم نمی تواند ببیند یا یک کارگر، که شاید در بین همسایه هاتان یا در میان فامیلتان هنوز هم وجود دارند).

بله ، جناب باقری! مردی که خیلی مرد بود. مردی که تا چند ماه پیش آرزوی دیدنش را در تیم تراکتور داشتیم، چون کریم باقری مرد بود، یعنی ما فکر می کردیم که مرد است ولی انگار نباید از دنیای اطرافمان انتظار مردانگی می داشتیم...گذشت زمان ستارخان، گذشت دوران باکری ، گذشت دوران مردان بی ادعا، معرفت به تاریخ پیوست آن هم برای یک جام حذفی یک فوتبال درجه فسیل دنیا.

آقای باقری من واقعا شرمنده ام...آقای باقری من از خودم شرمنده ام... آقای باقری من از آن جوان متعصب هم شرمنده ام.... آقای باقری من از روی تعصب و مردانگی هم شرمنده ام...و تو را هم شریک تمام شرمندگی هایم می کنم...آقای باقری! تو (ببخش که تو را تو خطاب می کنم، شاید تو شنیدن از زبان یک همشهری هم برایتان ثقیل است، چون آنقدر از اصل خود دور شده ای که ... ) دیگر آن جوان نیستی، تو یک گرگ باران دیده ای، تو یک بازیکن حرفه ای هستی که نتوانستی حرفه ای بودن را از کوچکترهایی که در اطرافت در حال گل زدن هستند یاد بگیری.

بگذار تمام کنم، چون شاید اگر مطلب یک همشهری به درازا بکشد حوصله ات سر رود...گل سوم پرسپولیس را به تیم همشهریت به خاطر آور و شادیت بعد از آن گل را که با وجود تمام پیری چطور از سر و کول محسن خلیلی بالا و پایین می پریدی در حالی که من خسته از پیمودن یک مسافت طولانی از تبریز تا تهران، با قلب اندوهگین نظاره گر شادی تو و هواداران پایتختی ات بودم و من خسته شاهد سقوط یک اسطوره از عزیز به حضیض و من خسته به جای تو شرمسار بودم...کریم باقری! تو شکستی، تو خرد شدی و بازنده اصلی آن فینال تماما و از هر بعد نابرابر و نا عادلانه تو هستی... حتی زمانی که با تمام انرژی و با تمام احساسات ناخالص ات دور قهرمانی بچه گانه ات را میزدی...

و صائب بزرگ تبریی چه عالی در وصف تو سرود:

آدمی پیر چو شد حرص جوان می گردد خواب در وقت سحرگاه گران می گردد...

آقای باقری تراختور تیم بزرگمردان است،این را می توانی از شادی بعد از گلهای مهرداد پولادی و فرهاد خیرخواه به تیمهای سابقشان بفهمی و به این فکر کنی که باز جایی در تیم تراختور و قلب هوادارنش داری ؟
با آغاز فصل نقل و انتقالات براي فصل دهم ليگ برتر، سازمان ليگ که فصل گذشته با موصب کردن منشور اخلاقي باعث شد تا چندين مربي به واسطه عدم رعايت بندهاي منشور نتوانند مربيگري کنند، براي ليگ امسال نيز اجراي منشور اخلاقي را سرلوحه کار خود قرار داده است.

فصل گذشته علاوه بر اعلام نام چند مربي منشوري از جمله فرهاد کاظمي، اکبر ميثاقيان و فيروز کريمي، نام چند مربي ديگر هم مطرح شد؛ اما به دلايلي خاص براي مربيگري در ليگ برتر با مشکلي روبرو نشدند و بدون ممانعتي به سرمربيگري در تيم هاي خود مشغول شدند.

اکنون که ليگ نهم به پايان رسيده و آن عوامل خاص که مانع از محروميت اين نفرات شده بود، برطرف شده، سازمان ليگ مترصد است تا از سرمربيگري اين افراد در ليگ دهم جلوگيري کند.

يکي از اين مربيان فراز کمالوند است. شنيده ها حاکي از آن است که مسئولان سازمان ليگ به باشگاه تراکتورسازي اعلام کرده اند براي فصل آينده براي مربيگري روي اين مربي حساب نکنند چون طبق منشور اخلاقي نمي تواند در ليگ برتر مربيگري کند.

البته مسئولان ورزشي و سياسي تبريز به دنبال راه حلي هستند تا نظر سازمان ليگ را بر گردانند. آنها علاقه مند هستند تا تراکتورسازي فصل بعدي را نيز با کمالوند آغاز کند.

درخواست تراکتورسازي براي مشخص شدن منشوري بودن فراز کمالوند
سخنگوي باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: با سازمان ليگ مکاتبه کرده‌ايم تا تکليف فراز کمالوند روشن شود.

مهدي فاطمي در گفت و گو با فارس، درباره خبر منشوري بودن فراز کمالوند و اينکه نمي‌تواند اين فصل در ليگ برتر مربيگري کند، اظهار داشت: براي اينکه تکليف اين موضوع روشن شود، نامه‌اي به سازمان ليگ زده ايم تا تکليف آن را مشخص کنند.

وي ادامه داد: خواست هواداران و مسئولان آذربايجان اين است که فراز کمالوند را حفظ کنيم؛ البته باشگاه هم با توجه به نتايج خوبي که با اين مربي گرفته، خواهان ادامه همکاري با وي است. ايشان در فصل گذشته معنوي‌ترين عضو تراکتور بودند. باشگاه نيز پيگير برطرف شدن موانع براي مربيگري وي در اين تيم است.

سخنگوي باشگاه تراکتورسازي تاکيد کرد: بايد تکليف اين موضوع را زودتر مشخص کنيم چون نمي خواهيم در دوران آماده سازي تيم فکر مربي مشغول چنين مباحثي باشد.
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: براي بازيکناني که قراردادي بيشتر از سقف در نظر گرفته شده امضا کنند، کارت بازي صادر نخواهيم کرد.

عزيز محمدي درباره قرارداد جان واريو با سپاهان که گفته مي شود بيش از يک ميليارد تومان و مغاير با سقف در نظر گرفته شده از سوي سازمان ليگ است، اظهار داشت: سازمان ليگ بر طبق مصوبه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال سقف قرارداد را 350 ميليون تومان اعلام کرده و ملاک سازمان ليگ براي صدور کارت هم فرم قراردادي است که باشگاه ها براي ما ارسال مي کنند.

رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال تاکيد کرد: هر مبلغي که از سوي رسانه ها اعلام شود براي من مهم نيست. نمي توانم بر اساس اين اخبار صحبت کنم. آقاي ساکت در جريان سقف قراردادها است. اگر فرم قراردادي به ما برسد که بيش از 350 ميليون تومان باشد اين قرارداد نه ثبت رسمي مي شود و نه کارتي براي آن بازيکن صادر مي شود.

محمدي عنوان کرد: اگر دو طرف غير از فرم قرارداد توافق بيشتري براي مبلغ قرارداد داشته باشند و در آينده با هم به مشکل بخورند و بازيکن ادعاي پول بيشتري از باشگاه خود داشته باشد سازمان ليگ مبلغ قرارداد بيشتر را به رسميت نمي شناسد و بازيکن و باشگاه را جريمه مي کند.

رئيس سازمان ليگ در پاسخ به اين سوال که شايد باشگاه خصوصي مثل استيل آذين بخواهد پول بيشتري به بازيکنان بدهد، گفت: همه باشگاه ها را به يک چشم مي بينيم. فقط باشگاه استيل آذين خصوصي است و بايد به فکر ديگر باشگاه ها هم بود.

محمدي در ادامه در مورد استعلام باشگاه تراکتورسازي مبني بر اينکه آيا فراز کمالوند براي فصل آينده منشوري است يا خير، اظهار داشت: درباره افراد صحبت نمي کنيم. هنوز جواب استعلام باشگاه تراکتورسازي را نداده ايم. درحال بررسي اين مورد هستيم. درباره آقاي کمالوند کاري به منشور اخلاقي نداريم. ايشان فصل گذشته يک بار تيم را مقابل ابومسلم از زمين بيرون برده و چندين مصاحبه در زمينه هاي مختلف انجام داده که هر کدام از آنها قابل بررسي است.
سايت گل ـ ناصر شفق مديرعامل تراكتورسازي با جهانگير كوثري مجري برنامه ورزش از نگاه دو روابط دوستانه‌اي دارد به همين دليل وقتي كوثري در لحظه پرسش از وي سوال خود را اينطور مطرح كرد كه وي آيا با آقاي كمالوند قطع همكاري مي‌كنيد؟ اين نكته به ذهن آمد كه او با اطلاع قبلي صحبت مي‌كند و لابد شفق قبلا به او گفته كه كمالوند از تراكتور جدا خواهد شد.
اما خود شفق اينطور پاسخ داد كه:«آقاي كمالوند كارنامه بسيار خوبي در تراكتور دارد و زحمت اين تيم را كشيده‌اند و مانع حضور تراكتور در ليگ برتر بعد از 8 سال غيبت هستند ما با بازيكنان خوبي صحبت كرده‌ايم و به توافقاتي هم دست يافته‌ايم كه آنها را در سايت تراكتورسازي اعلام خواهيم كرد.» او كه ظاهراً‌ تمايل نداشت به سوال مطرح شده درباره كمالوند به روشني پاسخ دهد گفت:«هدف ما حفظ آقاي كمالوند است، اما شفق بلافاصله ابقاي وي را نيازمند حل مسائل في‌مابين عنوان كرد.»
كمالوند در مصاحبه روز گذشته خود با خبرگزاري فارس اعلام كرده است كه مشكلات منشوري ندارد و از طرفي بسيار علاقمند است در تبريز به فعاليت خود ادامه دهد و اما اين مربي جوان در حال حاضر منتظر پاسخ سازمان ليگ و استعلام به مديران تراكتورسازي است.
سايت گل ـ محمد نصرتي مدافع ايراني النصر امارات همچنان در حال مذاكره با اين باشگاه عربي است تا بتواند فصل آينده نيز در النصر فوتبال خود را ادامه بدهد:«مشكلي براي تمديد قرارداد ندارم و مربي تيم النصر خواهان اين است كه من در تيم بمانم. اما مشكل بر سر قيمت است و رقمي به باشگاه النصر پيشنهاد كردم و خواهان چنين رقمي هستم. اگر باشگاه با رقم درخواستي من موافقت كند بودن شك در اين تيم مي‌مانم و در غير اينصورت به گزينه‌هاي ديگر فكر مي‌كنم تا به رقم دلخواهم برسم.»
نصرتي از چند تيم ايراني پيشنهادات جدي دارد و بسيار از آنها حاضر هستند رقمي كه اين بازيكن در ذهن‌اش وجود دارد را به او پرداخت كنند. استيل آذين اصلي‌ترين گزينه براي جذب نصرتي است: «از ايران تماس‌هاي زيادي داشتم و رقم‌هايي به من پيشنهاد مي‌شود كه كمتر از امارات نيست، اما تمام اين پيشنهادها در حد حرف است و هنوز هيچ باشگاهي در ايران پيشنهاد رسمي به من نداده است. اگر تيمي من را مي‌خواهد بايد شخص مدير عامل با من تماس بگيرد و دوست ندارم كه واسطه‌اي بين من و باشگاه وجود داشته باشد.»
سياوش دور مي زند
سياوش اكبرپور بازيكن فصل گذشته استقلال جز اولين نفراتي بود كه از اين تيم جداشدو هردو طرف تمايلي براي همكاري در فصل آينده نداشتند . اولين گزينه سياوش براي مذاكره استيل آذين بود و حتي او با مديران اين باشگاه به توافق هم رسيد اما گويا پيشنهاد جديدي از راه رسيده است كه اكبرپوررابراي ثبت قرارداد با استيل آذين با ترديد مواجه كرده است . امير قلعه نويي نيز خواهان اين بازيكن شده است و از او درخواست كرده تا براي مذاكره با سپاهان به اصفهان سفر كند . اين درخواست سياوش را با ترديد مواجه كرده و او بين استيل آذين و سپاهان دچار ترديد شده است.

سهراب در كوير
سهراب بختياري زاده كاپيتان فصل گذشته صباي قم با پيشنهادي از سوي صمد مرفاوي مواجه شده است تا فصل آينده پيراهن اين تيم را برتن كند . قراراست پس از سفر دوشنبه مرفاوي به كرمان اين پيشنهاد به طور جدي تر دنبال شود و بختياري زاده نيز براي مذاكرات جدي تر راهي كرمان شود .

شهرداري تيم جمع مي كند

تيم شهرداري تبريز كه با اختلاف 10 امتيازي در گروه A صعود خود را به ليگ برتري قطعي كرده است وارد بازار نقل و انتقالات شده است و مديران اين تيم در انتظار پاين بازي هاي ليگ يك نمانده اند تا از ساير تيم هاي ليگ برتري عقب بمانند . آنها كه صعود تيم خود را در ليگ برترقطعي مي دانند وارد بازار شده اند و در حال پيشنهاد به بازيكنان هستند . مديران اين باشگاه مذاكراتي را با ابراهيم ميرزاپور دروازهبان سايپا آغاز كزده اند و همچنين خواهان جذب ميثم بائو نيز هستند . همچنين گفته مي شود مذاكراتي نيز بين مديران اين باشگاه و سيلاس فيتوسا بازيكن برزيلي گسترش فولاد تبريز صورت گرفته است تا در صورت توافق اين سه بازيكن فصل آينده پيراهن شهرداري را بر تن كنند .

سايپا منتظر غلام نژاد

مجيد غلام‌نژاد بازيكن فصل گذشته پاس كه از ناحيه رباط صليبي آسيب ديد، دوران نقاهت را پشت سر گذاشت و اكنون دويدن را آغاز كرده است. او مي‌تواند با شروع ليگ كار خود را در تيم آينده‌اش بدون مشكلي ادامه بدهد.غلام‌نژاد با پايان خدمت مقدس سربازي‌اش قراردادش با باشگاه پاس به پايان رسيد و ديگر تمايلي به ماندن در اين تيم ندارد،‌ او اكنون بازيكن آزاد است و تيم سايپا تمايل دارد بار ديگر اين بازيكن به جمع نارنجي‌پوشان كرجي بازگردد. اما اين بازيكن هنوز تصميمي براي آينده خود نگرفته است و در انتظار پيشنهادات ديگري است.

مديرروستا وقت خواست
اصغر مديرروستا كه با حضورش در پاس همدان مانع سقوط اين تيم به ليگ يك شد . گزينه اصلي اين باشگاه براي نشستن روي نيمكت پاس است . كريم ملاحي مديرعامل اين باشگاه خواهان اين است تا مدير روستا هر چه سريع تر قرارداد خود را با پاس تمديد كند تا وارد بازار نقل و انتقالات شوند .
مديرروستا چند روزي از ملاحي وقت خواسته است تا بتواند جواب نهايي خود را به او بدهد. اما گويا مديروستا مشكلي براي ماندن در پاس نداردد و مي خواهد با تنظيم برنامه اش و ارائه آن به باشگاه قرارداد خود را نيز امضا كند .

استيل آذين دو بازيكن پرسپوليس را مي خواهد
خريدهاي استيل آذين تمامي ندارد و مديران اين تيم فعال ترين باشگاه در بازار هستند . آنها پس از اينكه ستاره استقلال را جذب كردند؛اكنون نگاه شان به ستاره هاي پرسپوليس است و گويا حتي با دو بازيكن اين تيم نيز به توافق رسيده اند كه ظرف روزهاي آينده اين خريد ها رسانه اي خواهد شد . مالك باشگاه استيل آذين اختلاف شديدي با مديران پرسپوليس دارد و در صورت جذب دو بازيكن پرسپوليس جنگ مديريتي دو باشگاه وارد مرحله جديدي خواهد شد . اگر اين دو بازيكن با استيل آذين به توافق برسند تا زمان مديريت كاشاني در پرسپوليس درراهي براي برگشت به اين باشگاه ندارند .

الهامي دستيار مرفاوي

صمد مرفاوي قصد دارد به همراه خود يك دستيار نيز به كرمان ببرد و ساكت الهامي كه سال‌ها با فيروز كريمي كار كرده است در مس مرفاوي را همراهي خواهد كرد.الهامي در گذشته با مرفاوي نيز كار كرده است و آنها در استقلال با كار يكديگر آشنا شده‌اند. مرفاي و الهامي دوشنبه به كرمان خواهد رفت و دستيار صمد روز دوشنبه قراردادش را با اين تيم امضا مي‌كند.
سايت گل- در حالي که ليگ دسته اول همچنان بصورت فرسايشي در حال برگزاري است و 4 هفته به پايان مسابقات ان باقي مانده است، علي کريمي مهاجم گلزن تيم شهرداري تبريز با 15 گل زده در صدر جدول گلزنان قرار گرفته است و مصطفي شجاعي گلزن سپاهان نوين با فاصله 3 گل در رتبه دوم قرار دارد. به جز اين دو بازيکن فقط رسول خطيبي موفق به زدن 10 گل شده است و ساير بازيکنان کمتر از ده گل به ثمر رسانده اند.

15 گل: علي کريمي( شهرداري تبريز)

12 گل: مصطفي شجاعي (سپاهان نوين)

10 گل: رسول خطيبي (گسترش)

8 گل: رضا طاهري (داماش گيلان)

7 گل: جلال الدين علي محمدي (سپاهان نوين) فونيکه سي(نساجي) ميثم خداشناس(تربيت يزد) امير رفعتي(گل گهر)

6 گل: هادي دهقاني(آلومينيوم) روح الله عرب (نفت آبادان) علي ابوالفتحي(کاوه تهران) محمد سهيمي(شهرداري تبريز) علي اميري (داماش گيلان) ستار زارع، علي عليزاده( برق شيراز) اکبر صغيري(نفت تهران) کامران فدايي(شيرين فراز) حکيم حزباوي پور(ايرانجوان)

5 گل: امين ترکاشوند (داماش گيلان) فرشاد سالاروند (شيرين فراز) ميثم اقايي (شن سا) سهراب انتظاري (شهرداري تبريز) حسين چريم(شاهين اهواز) مهدي حسيني، محمد غلامين(پيام مشهد) اميد ابراهيمي (شهرداري بندرعباس) قاسم اکبري (اتکا) بهنام بيرانوند،کارلوس سالازار(مس رفسنجان) مسلم فيروز آبادي ( گل گهر) عليرضا طي نيا (مهرکام)
سخنگوي باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: با توجه به اعلام شفاهي سازمان ليگ مبني بر عدم مشکل کمالوند براي سرمربيگري، وي فصل آينده نيز سرمربي تراکتورسازي خواهد بود.

مهدي فاطمي درباره اينکه آيا سازمان ليگ جواب استعلام باشگاه تراکتورسازي مبني بر مشخص شدن تکليف فراز کمالوند را داده يا خير، عنوان کرد: آقاي عزيز محمدي هنوز جواب رسمي به باشگاه تراکتورسازي نداده اما به صورت شفاهي اعلام کرده کمالوند براي مربيگري در ليگ برتر مشکلي ندارد و با توجه به همين موضوع ايشان براي فصل آينده سرمربي تراکتورسازي خواهد بود.

وي در مورد اينکه گفته مي شود اين باشگاه مذاکراتي با مهابادي داشته است، گفت: اين خبر دروغ است و باشگاه تراکتورسازي هيچ مذاکره اي با اين مربي نداشته است. منتظر جواب نهايي سازمان ليگ در مورد کمالوند هستيم تا هر چه زودتر يارگيري هاي خود را بر اساس ليست کمالوند انجام دهيم.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس مرجع