آفتاب آذربایجان

نسخه كامل: آخرین کتابی که خوانده ام
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
توی این تاپیک هم بیایید به جای نوشتن در مورد آخرین فیلمی که دیده ام ، از آخرین کتابی که خوانده ایم بنویسیم . می توانید فارسی یا تورکی بنویسید ، اگر به طور کامل و حرفه ای بنویسید با مشخصات کامل کتاب ، می تونیم به نام خودتون چاپ کنیم .
من خودم از اونام که 10 تا کتاب باهم می خونم و وسط کار هم خوندن روزنامه و مجله رو به کتاب ترجیح می دم !! برای همین هیچوقت نمی دونم آخرین کتابی که خوندم کدوم بوده !! حالا سعی می کنم پیدا کنم بنویسم . شما هم بنویسید .
کتاب `سنگفرش هر خيابان از طلاست` اثر زيبا و به ياد ماندني کيم وو چونگ مدير عامل شرکت دوو است که من 3 بار آن را خوانده ام و سعي مي کنم به توصيه هاي اين مرد موفق عمل کنم. و به جرات مي توانم بگويم اين کتاب تاثير زيادي در من گذاشت که باعث موفقيت هاي زيادي در زندگي من شد. اگر نخوانده ايد همين امروز يکي بخريد.
کتاب ديگر `زبان مادري` اثر آگوتا کريستف و ترجمه چنگيز پهلوان ميباشد. البته آنرا نخوانده ام ولي ظاهرا کتاب خوبي است.
آخرین کتابی که خوندم اسمش"راز داوینچی"هست که داستانش فوق العاده جذابه.البته خیلیا حتما فیلمشو دیدن، من خودمم دیدم ولی بازم می گم کتابش یه چیز دیگه ست.
منم آخرین کتابی که مطالعه کردم درس اخلاق کاربردی بود که هنوزم دارم میخونمش آخه واسه ی پنج شنبه امتحان دارم.

SAID.ALIZADEH نوشته:
منم آخرین کتابی که مطالعه کردم درس اخلاق کاربردی بود که هنوزم دارم میخونمش آخه واسه ی پنج شنبه امتحان دارم.

کئفین اولسون! درسی کیتابی دا معریفی ائلرلر؟

آخرین کتابی که من خوندم کتاب شعر «دونیادان قادین اییسی گلیر» که نویسنده اش علی حاجی هستش.
یکی از شعرهاشو اینجا می زارم:
سن و من

سن دنیز
من چای اولموشام،
گلیب سنه قوووشماغا.
سن توپراق،
منسه گؤی اولموشام،
بولود- بولود آغلاماغا
سن سئوینج،
منسه کده ر کیمی گلمیشم،
قوینوندا یئر آلماغا.
سن اولوم،
من اؤلوم،
گلمیشم سن اولماغا.

~~lili~~ نوشته:
آخرین کتابی که من خوندم کتاب شعر «دونیادان قادین اییسی گلیر» که نویسنده اش علی حاجی هستش.

پیف پیف پیف !!!!

منیم آخیر کیتابیم تاریخ نادیری دی . ائله 15 یاشیمدان اونو اوخویورام ، هله ده قورتارما ییب !

alpha نوشته:

~~lili~~ نوشته:

پیف پیف پیف !!!!

نه یه به پیف پیف ائلیسن ؟
بو کیتابی کی اؤزون بیله سینه هدیه وئرمیسن!

من هم به قول آقای سر دبیر از کتاب خوانهایی هستم که همیشه چند تا کتاب رو با هم می خونم آخرین کتابم یادم نیست ولی چهار تا کتاب دارم می خونم بعضی هاشونوبرای بار دوم می خونم مثل:سمفونی مردگان (عباس معروفی)-سووشون(سیمین دانشور) -مهمانی شبانه (الکساند دوما)و کنیز ملکه ی مصر. به همتون خوندن این کتابهارو حتما"حتما"پیشنهاد می کنم.
صفحات: 1 2 3 4 5
آدرس مرجع