01-07-2008, 02:09 AM
1- هامی میز بیلیریک کی تورکجه یازماق دا چوخلو ایشکالیمیز واردی . عرب حرف لرینده بو ظرفیت یوخدو کی تورکجه کیمین دیلی کی سس نظریندن دونیانین ان کامیل دیلی دیر ، اؤزونه آلسین . آما بیز هر دلیله ده اولسا مجبور اولموشوق عرب حروف ایله ایشه یک . آذربایجان تورکجه سی فونوتیکی دیل دیر ، یانی تامان دیل لری اونون حروف ایله یازماق اولار اما برعکسی اولا بیلمز .
2 - من بو تاپیک ده ایسته میرم تورکجه قواعدینه گؤره یازام . تکجه املا مساله سی بحث اولونور . بحث ده کی نه عرض ائله ییم ، چوخلو بو کی او قواعدی کی بیز اؤز درگی میزده ایشله دیریک یازیرام کی ائله بو فروم دا دا رعایت اولسا ، یازیب اوخوماقیمیز راحت اولار .
3 - بیرده کی ایشکال اولسا باغیشلایین ، منیم تخصصوم بو دئییل ،تکجه اؤز باشاردیغیمی یازیرام . بیر آز دؤزسز من یازیب گلن پست لار دا تقدیم ائده جه یم .
2 - من بو تاپیک ده ایسته میرم تورکجه قواعدینه گؤره یازام . تکجه املا مساله سی بحث اولونور . بحث ده کی نه عرض ائله ییم ، چوخلو بو کی او قواعدی کی بیز اؤز درگی میزده ایشله دیریک یازیرام کی ائله بو فروم دا دا رعایت اولسا ، یازیب اوخوماقیمیز راحت اولار .
3 - بیرده کی ایشکال اولسا باغیشلایین ، منیم تخصصوم بو دئییل ،تکجه اؤز باشاردیغیمی یازیرام . بیر آز دؤزسز من یازیب گلن پست لار دا تقدیم ائده جه یم .
[/align]
.من تازا عضولاردانام
،گل بود و به سبزه نیز آراسته شد.من 110 ام.110فقط آدیم دییرها،نقشیم د 110 دی.مواظبم هامیزدان
.خانم قاسم زادی مخصوص سلامیم واردی.