آفتاب آذربایجان

نسخه كامل: گونش قیزلاری - گروه دختران آفتاب آذربایجان
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
برای این که رو کم کنی بشه ، ما هم گروه دختران آفتاب آذربایجان را همین جا افتتاح کرده و اعلام موجودیت می کنیم .
از تمام دختران آفتاب آذربایجان دعوت می شه که در این قسمت مطالب خود را بر علیه پسران بنویسند .
من می دونم که همه دختران با سواد هستند اما اولویت با کسانی است که تاریخ نادری را حداقل تا نصف خوانده باشند !!
منم هستم، یک فصل از کتاب تاریخ نادری رو خوندم!
من ده گلیم ؟ یاخشی دا من ده گلدیم . آما من گره ک رئیس اولام ها . سیز منیم نوم یئرینده سیز .
گول بادام خانیم بیزیم بؤیوکوموز و لی لی خانیم بیزیم کیچیکیمیز (یاش نظریندن) خوش گلمیسیز.
3 نفر عضو واسه ی یه گروه کوچولو بد نیست.!!
اگه عضو کم دارید من تو تازه خاریش (خارج) بودم ، دوستانی پیدا کردم می گم اونها هم عضو بشن، مثل ابرو، هاندا یئنر، سوزان آکسو، نیران اونسال، و سردار کی اوغلاندی ها ولی آقا فرهاد گیر وئریب کی قیزین سسینه اوخشییر سسی!

دئریم کومهلیغ ائلییم دا ... یوخا آیری منظور یوخوم.
بولار آز اولسا آری یئرلردن ده دعوت ائلرم ها (قیز بس، شاماییل، نازان، گول گز، زمینه، قیمت، و ... چوخلی معروف قیزلار

Yarpaq نوشته:
اگه عضو کم دارید من تو تازه خاریش (خارج) بودم ، دوستانی پیدا کردم می گم اونها هم عضو بشن، مثل ابرو، هاندا یئنر، سوزان آکسو، نیران اونسال، و سردار کی اوغلاندی ها ولی آقا فرهاد گیر وئریب کی قیزین سسینه اوخشییر سسی!

بولار آز اولسا آری یئرلردن ده دعوت ائلرم ها (قیز بس، شاماییل، نازان، گول گز، زمینه، قیمت، و ... چوخلی معروف قیزلار

سیز زحمته توشمایین.بولارین هامیسی سیز دئممیشدن گله چکلر.

AOOOO

Yarpaq نوشته:

آقا سیز دئیین ، سردارین سسی قیز سسینه بنزه میر ؟ من کی اولده بیر مدت دئییردیم بس کی قیز خواننده یه قولاق آسیرام ، آما سورا دئدیلر اوغلاندی !!!
کلیت ده قیز کیمین بیر زاد دیر !!!

فقط سسيندن بيلميسيز يا...؟
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس مرجع