تاحالا شده به این موضوع فکر کنی که چطور میتونستی خلاقیتی به خرج بدی و طوری زبان مادریت رو آکادمیک ترویج کنی که نه مشکلی پیش بیاد و نه از نظر قانونی گرفتاری ایجاد کنی؟
خود من اولین پیشنهادم تهیه یک دیکشنری کامل و دقیق بود که بصورت یک نرمافزار رایگان در اختیار همگان قرار بگیره. من دنیای اینترنت رو زیرو رو کردم چیزی که میخواستم پیدا نکردم. اگر خودم بلد بودم حتما یک دیکشنری فارسی به ترکی و ترکی به فارسی ایجاد میکردم که هم بیدردسر باشه، هم بشه راحت از لغاتی که پیدا میکنید، پرینت بگیرید، هم بخش صدا داشته باشه که یک ترک زبان دقیقا کلمات رو با مخرج آوایی صحیح اونها ادا کنه و هروقت رو کلمهای کلیک میکنم علاوه بر معنا تلفظ صحیح رو هم یادبگیرم. اما حیف که بلدنیستم! به قول شما:
چوخ حیف اولدو!
به قول علی آقا توی آذربایجان هر جا رو که نیگاه بکنی خط قرمزه، آدم تا میاد دهنشو باز کنه بگه من تورکم ، باید توی اداره اطلاعات به جرم اقدام علیه امنیت ملی!! تجزیه طلبی!! و..... توضیح بده
حق با شماست، اینروزها احتیاط شرط عقله و نباید شجاعت و حماقت رو اشتباه گرفت و دردسری ایجاد کرد! میانهرو بودن اصل قشنگیه! اما میشه کارهای بیخطری رو ابداع کرد، همیشه درستترین ایدهها تو بنبست و سختی میاد سراغ آدم. حالا باز هم فکر کنید، ببینید برای بقای زبانی که بنا به عقیده زبانشناسان اروپایی«40 درصد کلمات زبان ایتالیایی، 20 درصد زبان انگلیسی و 17 درصد زبان آلمانی رو به خودش اختصاص داده، یعنی اگر نبود 1/5 زبان انگلیسی و 2/5 زبان ایتالیایی حذف میشد» چه میکردید!
حق با شماست، اینروزها احتیاط شرط عقله و نباید شجاعت و حماقت رو اشتباه گرفت و دردسری ایجاد کرد! میانهرو بودن اصل قشنگیه! اما میشه کارهای بیخطری رو ابداع کرد، همیشه درستترین ایدهها تو بنبست و سختی میاد سراغ آدم. حالا باز هم فکر کنید، ببینید برای بقای زبانی که بنا به عقیده زبانشناسان اروپایی«40 درصد کلمات زبان ایتالیایی، 20 درصد زبان انگلیسی و 17 درصد زبان آلمانی رو به خودش اختصاص داده، یعنی اگر نبود 1/5 زبان انگلیسی و 2/5 زبان ایتالیایی حذف میشد» چه میکردید!
اينها همه درست، ما دهنمون کف کرد از بس اينها رو گفتيم. بعضي وقتها شده که توي انجمن ادبي ساوالان که مجوز هم داره از ترسمون نتونستيم شعر بخونيم!! شما هم مواظب باش به خاطر اين حرفت مؤاخذه نشي!! متاسفانه کوچکترين حرکتي که بخواي برای ترویج زبان مادریت بکني تجزيه طلبي به حساب مياد و انگ پان بهت ميچسبونن!!
باشه ممنون! اميدوارم مؤاخده نشم، این تاپیک حذف نشه، سیاسی نشه، و خیلی امیدهای دیگه!!!
این ایده دیکشنری تورکی فارسی و بالعکس ایده خوبیه !!
كتابهاي أموزش توركي مثل interchange درست ميكردم